top of page

Услуги

Отдавна съм разбрал, че да снимам хора и техните емоции ми е далеч по-приятно от снимането на всичко друго. Точно и заради това реших да се специализирам в сватбената, семейната и портретната фотография. Обичам движението, спонтанните идеи и откровените кадри, които лесно разказват история...

Wedding Photography

Сватбена Фотография

Разгледайте различните варианти и цени на услугата

PureLove.jpg
семейна сесия.png

Семейна Фотосесия на открито

Семейната фотосесия на открито е не само начин по който ще запазим страхотни​ спомени, но и начин по който ще се забавлявате  и прекарате пълноценно времето си заедно. Сесиите на открито правим около 2 часа преди залез и продължават около  час и половина - два. А ако решите можем да я направим и у дома, където всички ще се чувстват ама наистина като вкъщи и където няма значение по кое време от деня ще снимаме  :) Получавате всички хубави кадри в обработен вид на онлайн галерия до 14 дни след сесията.

Цена: 260 лв.

Maria.png

Портрети в студио

Без значение дали фотографиите ще се използват с професионална цел или просто ще пресъздадат красив спомен. Студийната фотосесия винаги е възможност да подходим креативно и индивидуално спрямо вас. Идеите, креативността и творчеството в студио нямат граници... Времетраенето на сесията е около 120 минути. Броят снимки зависи от разнообразието, което сме постигнали, а всяка снимка е професионално ретуширана.

Цена: 250 лв.

Portraits by www.mladenborisov.com.jpg

Портрети на локация

Ако снимаме извън студиото ми давате възможността да покажа вас в перфектна хармония с дадена среда. На закрито място с интересен или работен интериор или пък на открито - на морето, на лавандулите, в парка или гората, за мен няма значение! Снимките могат да бъдат, както с професионална цел така и просто за удоволствие и спомени. Времетраенето на сесията е около 90 минути, а броят снимки зависи от разнообразието, което сме постигнали. Всички те ще бъдат обработени и ретуширани професионално. 

 

Цени от 350 лв. 

bottom of page